Als advocaat en mediator begeleiden wij het proces van mediation met kennis van zaken. Dat biedt voordelen. Partijen komen onder onze deskundige begeleiding zelf tot oplossingen. We laten ze niet zwemmen. Met onze ervaring op het gebied van arbeidsrecht, personen- en familierecht en sociale zekerheidsrecht geven wij daarbij de juiste handvatten om tot afspraken te komen.

ONS TEAM
Mr. Petra Staal
Arbeidsmediation Groepsmediation Mediation Sociale Zekerheid

Ik ben als advocaat en MfN-geregistreerd mediator werkzaam op het terrein van het arbeidsrecht en Sociaal zekerheidsrecht (link advocaten site).

 

Van dichtbij heb ik gezien en ervaren dat werkgevers en werknemers veel baat hebben bij het vinden van een oplossing voor hun conflict in een mediationtraject. Re-integratiegeschillen tijdens arbeidsongeschiktheid; verstoorde arbeidsverhoudingen en conflicten met uitkeringsinstanties worden zelden echt opgelost door het innemen van harde standpunten in een procedure.

 

Het is bijzonder te zien dat partijen die kiezen voor mediation weer gaan luisteren naar elkaar en in gesprek komen met elkaar. Zij krijgen voor elkaars wensen en belangen en tot een gezamenlijke oplossing komen.

 

Met mijn jarenlange ervaring als arbeidsrechtadvocaat, bekend met het juridisch kader begeleid ik met volle overtuiging deze mediationtrajecten en faciliteer ik partijen graag om tot een oplossing te komen.

 

Ik zie ik het daarnaast als een uitdaging om als mediator in geschillen in de sociale zekerheid partijen te begeleiden bij het vinden van een gezamenlijke oplossing.

 

 

  

Mr. Marloes Sterrenberg
Groepsmediation Arbeidsmediation Familie- en scheidingsmediation

 

Ik ben MfN-geregistreerd mediator in arbeidsrechtelijke- en familiezaken. Na ruim tien jaar advisering en procederen als advocaat ben ik mij gaan verdiepen in het vak mediation. Sinds 2016 begeleid ik werkgevers en werknemers en ex-partners om binnen een mediationtraject samen tot oplossingen te komen. Het is mooi te zien hoe partijen, anders dan in een gerechtelijke procedure, in een mediation open staan voor het gesprek. Hoe ver de standpunten ook uit elkaar staan. Deze bereidheid naar elkaar te luisteren is de start en misschien wel het belangrijkste element van mediation.

 

Met een ruime ervaring in het arbeidsrecht en het familierecht vind ik het een uitdaging partijen door vragen, reflecties, samenvatten en de nodige confrontaties te begeleiden naar een oplossing voor hun conflict.

 

 

 

      

Mr. Eleonoor Robert
Familie- en scheidingsmediation

Eleonoor Robert is vanaf 2004 advocaat. Zij is gespecialiseerd in het personen- en familierecht en is een ervaren scheidingsmediator.